Siste innlegg :-)

Fredag 30. november flyttet vi omsider inn i huset vårt og begynner sakte, men sikkert å komme på plass her. Vi trives veldig godt og koser oss med nytt hus :-) Siden bloggen hele tiden utelukkende var ment som en byggeblogg avsluttes den nå. Jeg takker alle som har fulgt den og byggeprosessen vår og kommet med oppmuntrende kommentarer. En riktig god jul ønskes til dere alle! :-) Takk for meg som husbyggingsblogger.

4 kommentarer

CRAZE

12.12.2012 kl.19:09

Å nei, jeg som gledet meg til å se hvordan kjøkkenet og de andre rommene ble til slutt.. Kunne du ikke lagt ut et siste avsluttende innlegg med bilde av alle rommene? Please? :o) God jul til deg også forresten og takk for at jeg fikk være med på prosessen deres :o)

Laila

12.12.2012 kl.22:06

Sier det samme som CRAZE. Jeg har fulgt bloggen din fra starten og gledet meg nå til å se hvordan sluttresultatet ble. Hadde vært kjempehyggelig om hadde et siste innlegg med bilder av alle rommene:)

Gratulerer med nytt selvbygd hus. Ønsker deg også en riktig god jul:)

Sjokoholiker

12.12.2012 kl.22:53

Sier meg enig med de andre, vil gjerne se bilder av det ferdige resultatet! :)

Det er jo det vi har ventet på :D

vibyggerosshus

14.12.2012 kl.08:54

Sjokoholiker:
Jeg er litt usikker på om jeg vil legge ut bilder nå som vi bor her. Det er for meg to ulike ting vise fram en byggeprosess og det vise fram hjemmet sitt. Skal tenke på det, men tviler på at det kommer noe særlig mer bilder nå. Da blir det evt utelukkende av kjøkken og andre rom som uansett så ganske ferdige ut på de siste bildene også :-)

Skriv en ny kommentar

vibyggerosshus

vibyggerosshus

32, Bergen

Jeg er en kvinne som er i gang med å bygge drømmehuset sammen med mannen min. Det blir en hektisk tid der vi skal kombinere husbyggingen med jobb og våre fire små trollunger. 3 gutter på 10 år, 8 år og 5 år, og en jente på 3 år. Denne bloggen er like mye ment som et minne til oss selv, som for å dele den med andre som synes det er spennende å følge med på en husbyggingsprosess.

Kategorier

Arkiv

hits